КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S24 фебруара, 20201min553
Улица Александра Медведева1

Улица Александра Медведева бб

Наставак радова од петка 21. фебруара у улици Александра Медведева бб, код Електронског факултета. Због сложеног техничког поступка могућ је мањи прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Александра Медведева.

Улица Булевар Светог Цара Константина бб

Вода на површини, потребно је раскопавање у ул. Булевар Св. Цара Константина, код игралишта у кругу некадашње фабрике ЕИ. Због интервенције на водоводној мрежи могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у делу ул. Булевар Св. Цара Константина, у кругу некадашње Електронске индустрије.

Улица Кеј кола српских сестара

Вода на улици, потребан је ископ у улици Кеј кола српских сестара, испред“IRISH PUB“ кафеа. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у делу улице Кеј кола српских сестара, на кеју поред места где се врши интервенција (IRISH PUB и објекти у непосредној близини).

Улица Пушкинова бб

Вода на улици, за санацију је потребан ископ коловоз-асфалт у улици Пушкиновој бб. Због интервенције на водоводној мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Пушкиновој улици.

Нишка Бања, улица Чегарска бр. 11

Вода са улице отиче у шахт, потребан је ископ у Чегарској улиц бр. 11, у Нишкој Бањи. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Чегарској улици.