КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S20 фебруара, 20201min616
Горњи Матејевац, ул. Хајдук Вељкова бб

Горњи Матејевац, ул. Хајдук Вељкова бб

Вода на улици, потрeбан је ископ у улици Хајдук Вељковој бб, изнад аутобуске станице у селу Горњи Матејевац. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у селу Горњи Матејевац.

Насеље Мраморско брдо

Вода цури и одлази у канал, потрбно је раскопавање у насељу Мраморско брдо, испред прод. oбјекта“Симпо“. Због интервенције на водоводнoj мрежи могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у насељу Мраморско брдо.

Улица Краља Стефана Првовенчаног бр. 65

Квар на првом вентилу, потребан је ископ у улици Краља Стефана Првовенчаног, код бр. 65. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у делу улице Краља Стефана Првовенчаног (10-домаћинстава у непосредној близини места квара).

Улица Светолика Ранковића бр. 47

Квар у шахти, потребно је раскопавање због замене првог вентила у улици Светолика Ранковића, бр. 47. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у делу улице Светолика Ранковића.

Улица Слободана Пенезића Крцуна бр. 3

Вода на површини јер не држи први вентил у улици Слободана Пенезића Крцуна код бр.3. Због радова на оспособљавању прикључне везе могућ је мањи прекид у снабдевању водом до 15 сати у делу улице Слободана Пенезића Крцуна.

Села Рујник и Хум

Током дана биће отпремљена ауто-цистерна за водоснабдевање житеља села Рујник и Хум. Наменско возило ЈКП“Наиссус“ ће кружити у овим селима на више локација како би сваки мештанин био снабдевен пијаћом водом.