КВАРОВИ, РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Mirjana Radić28 јануара, 20201min689
Exif_JPEG_420

Село Медошевац, ул. Богдана Благојевића бр. 26

Вода избија на саставу, потребно је раскопавање у улици Богдана Благојевића бр. 26, у селу Медошевац. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у снабдевање водом до 15 сати у улици Богдана Благојевића.

Горњи Матејевац

Вода на површини, потребно је раскопавање у Горњем Матејевцу према резервоару“Штрапа“.Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у делу Горњег Матејевца, у околини резервоара“Штрапа“.

Улица Станоја Главаша бр. 3а

Вода цури јер не затвара први вентил, потребан је ископ у улици Станоја Главаша, испред броја 3а. Због радова на оспособљавању сервисног вентила могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у улици Станоја Главаша.

Улица Цара Душана бр. 101/IX

Цурење на прикључној вези у улици Цара Душана 101/IX, за ископ је потребан мали багер. На интервенцију је чекано више дана због паркираних аутомобила на месту ископа. Постављена су обавештења на сваком возилу, место ограђено забранима и заштитном траком. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање у стамбеном објекту на поменутој адреси.

Село Врело

Наставак радова на водоводној мрежи у селу Врело, од моста ка пумпној станици. У току је уградња ваздушног вентила и због тога неће бити прекида у водоснабдевању за мештане села Врело.