КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ   05.08. 2020.

EM5 августа, 20201min259
prekidi_kvarovi_0508-1

Угао улица Драгише Цветковића и Уроша Предића

Вода на улици, нужан је ископ на углу улица Драгише Цветковића и Уроша Предића. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за кориснике у улицама Драгише Цветковића и Уроша Предића.

Улица Цвијићева

Данас се обављају планирани радови на водоводној мрежи у Цвијићевој улици, најављени претходног дана. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Цвијићевој улици, од почетка Булевара Немањића и ул. Седми јули до ул. Ћирила и Методија.

Село Сечаница

Вода на површини, због више кварова потребна су раскопавања у селу Сечаница. Током интервенција на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Сечаница.

Улица Требињска бр. 51

Вода на улици, потребан је ископ у улици Требињској бр. 51, код трафоа. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси (Требињска бр.51)

Улица Јована Јовановића Змаја бр. 2А

Квар на прикључној вези, потребан је ископ за проналазак сервисног вентила у улици Јована Јовановића Змаја, код бр. 2А. Због интервенције у прекиду је водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси (Јована Јовановића Змаја бр. 2А).