КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ   28.07. 2020.   

EM28 јула, 20201min359
prekidi_kvarovi_2807

Улица Горичка бр. 69

Вода на улици, нужан је ископ у Горичкој улици, код броја 69. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Горичкој улици.

Село Поповац, ул. Милета Ђурђановића бр. 5

Вода на улици, потребан је ископ у улици Милета Ђурђановића бр. 5, у селу Поповац. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Милета Ђурђановића.

Улица Јована Бабунског бр. 13

Вода на површини, нужан је ископ у улици Јована Бабунског, испред стамбене зграде бр.13. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Јована Бабунског (поменута стамбена зграда).

Село Хум, ул. Данила Прице

Вода на површини, потребан је ископ на више места у улици Данила Прице, у селу Хум. Због радова на поправци прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Хум.

Село Доња Топоница

Вода на површини, потребан је ручни ископ на јавној чесми у селу Доња Топоница. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати за мали број корисника у селу Доња Топоница, поред јавне чесме.

Село Рујник

Припрема се ауто-цистерна за снабдевање житеља села Рујник пијаћом водом. Цистерна ће боравити у поменутом селу у времену од 11 до 15 сати.