КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ       

EM2 октобра, 20201min210
prekidi_kvarovi_02_10

Петак  02.10. 2020.

Улица Коче Рацина бр. 7    

Вода на улици, потребно је раскопавање у улици Коче Рацина, код бр. 7. Због интервенције на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за кориснике у улици Коче Рацина, и околним улицама (Јужноморавске бригаде и део Боре Вукумировића).

Насеље Горња Врежина, викенд насеље

Вода на површини, нужан је ископ у викенд насељу, у Горњој Врежини. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у викенд насељу.

Угао улица Лоле Рибара и Милентијеве 

Обављају се неодложни радови на углу улица Лоле Рибара и Милентијеве. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у хотелу“Нишки цвет“, на клиници“ Sava Surgery“, и мањем броју околних домаћинстава.

Насеље Никола Тесла, угао улица II Нишавске и Алексе Шантића

Наставак радова од претходног дана на углу улица II Нишавске и Алексе Шантића. Због сложеног поступка на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Алексе Шантића и делу II Нишавске.

Село Трупале, улица Првомајска бр. 52

Вода на површини, потребан је ископ у Првомајској улици, код броја 52. Уколико се буду изводили радови, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Првомајској (у делу села Трупале).

Топонички пут бб

Квар у шахти, вода цури на тротоару, нужан је ископ на Топоничком путу бб, близу угоститељског објекта“Стара кубура“. Због радова на поправци прикључне везе неће бити прекида у водоснабдевању.