КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ 12.08. 2020.        

EM12 августа, 20201min285
prekidi_kvarovi_1208

 

Насеље Шљака, улица Славише Цекића бр. 11

Вода на улици, нужан је ископ у улици Славише Цекића бр. 11, у насељу Шљака. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Шљака.

Насеље Шљака, улица Суповачка бр. 6

Вода на површини, потребан је ископ (коловоз-асфалт) у Суповачкој улици, у насељу Шљака. Због интервенције на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Шљака.

Насеље Шљака, улица Паљинска бр. 10

Вода на улици, потребан је ископ у улици Паљинској бр. 10, у насељу Шљака. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Шљака.

Улица Церска бр. 1а

Вода у шахти, потребан је ископ у Церској улици бр. 1а. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Церској улици, делу Горичке и делу Његошеве улице.

Село Љуберађа, квар на мрежи

Вода на улици, потребан је ископ у селу Љуберађа, у Горњој махали. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Љуберађа.

Села Рујник и Бреница

Припрема се ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом житеља села Рујник и Бреница. Цистерна ће боравити у селу Рујник у времену од 11 до 13 сати, потом у селу Бреница од 13 до 15 сати.