КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

EM3 децембра, 20201min162
radovi_03.12.2020

Четвртак  03.12. 2020.

Улица Кеј 29. децембар

Настављају се радови који су привремено решили квар на примарном цевоводу у улици Кеј 29. децембар. Потпуно санирање са прекидом водоснабдевања до 15 сати се предвиђа у улицама(насеље“Шећер мала“): Кеј 29. децембар, Милентијева, Јеронимова, Мачванска, Светосавска, део Лоле Рибара и део Седмог јула. Током интервенције биће смањен притисак на водоводној мрежи у централном градском језгру, Мокрањчевој и околним улицама, на Тргу Краља Александра, Обилићевом венцу, у делу Палилуле и делу насеља Бубањ.

Угао улица Пастерове и Драгише Цветковића

Вода на улици, нужан је ископ на раскрсници улица Пастерове и Драгише Цветковића. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Пастеровој и делу улице Драгише Цветковића.

Улица Милорада Вељковића Шпаје бр. 1

Вода избија на деоничном шиберу и слива се у гаражу, потребан је ископ у улици Милорада Вељковића Шпаје, код броја 1. Због радована поправци прикључне везе у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у улици Милорада Вељковића Шпаје.

Насеље Брзи Брод, ул. Владимира Роловића бр. 2         

Вода на улици, нужан је ископ у улици Владимира Роловића, у насељу Брзи Брод, код броја 2. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Владимира Роловића.

Улица Максима Горког бр.7

Вода је затворена због неисправног шибер вентила у улици Максима Горког, у згради на броју 7. Због интервенције на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси.

Село Сечаница 

Део села Сечаница је неко време без воде због неисправног деоничног вентила и нужан је ископ. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Сечаница, након чега се предвиђа нормализација водоснабдевања.