КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

EM30 новембра, 20201min145
30.11.2020.

Понедељак  30.11. 2020.

Улица Милентијева

Обављају се неодложни радови на водоводној мрежи у Милнтијевој улици. Због интервенције на водоводној мрежи могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Милентијевој улици и околним улицама: Мачванској, делу Јеронимове и делу Светосавске.

Насеље Мраморско брдо

Вода на улици, нужан је ископ на Мраморском брду, поред привредне организације“Нијанса“. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу насеља Мраморско брдо.

Улица Кумановска, код бројева 6 и 9

Вода са улице одлази у ров, потребна је интервенција на два места у Кумановској улици, код бројева 6 и 9. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кумановској улици.

Општина Црвени крст, ул. Лелице Костић бр. 15          

Вода на улици, потребан је ископ у улици Лелице Костић бр. 15, у насељу Ратко Јовић. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Лелице Костић.

Село Прва Кутина, улица Првокутинска бр. 101                

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у Првокутинској улици, бр. 101, у селу Прва Кутина. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати за мањи број домаћинстава у непосредној близини места квара у делу Првокутинске улице.

Улица Браће Вуксановић бр. 18

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у улици Браће Вуксановић, код броја 18. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Браће Вуксановић.