КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ       

EM30 октобра, 20201min408
30_10

Петак  30.10. 2020

Улица Александра Медведева бб

У току су претходно најављени радови на водоводној мрежи у делу улице Александра Медведева, код техничких факултета. Због интервенције, у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у делу улице Александра Медведева, према улици Булевар Николе Тесле (Машински, Електронски факултет, Научно-технолошки парк и Студентски центар – ресторан и дом).

Улица Божидара Вељковића

Наставак радова од претходних дана на водоводној мрежи у улици Божидара Вељковића. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за кориснике у улици Божидара Вељковића.

Насеље Ново Село, улица Бранка Мишића Каменка бр. 5

Вода на улици, потребан је ископ у улици Бранка Мишића Каменка бр. 5, у насељу Ново Село. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси.

Насеље Ново Село, ул. Топличког партизанског одреда

Провера деоничног затварача, вентил је отворен али је потребно раскопавање у улици Топличког партизанског одреда у насељу Ново Село. Због радова на замени телескопа неће бити прекида у водоснабдевању.

Улица Војводе Мишића бб

Настављају се радови на оспособљавању магистралног цевовода услед недавне хаварије у улици Војводе Мишића, на рекреативном зиду (кеј близу Градске топлане). Због поправке водоводне мреже неће бити прекида у водоснабдевању.