КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ  14.07. 2020.

EM14 јула, 20201min230
prekidi_kvarovi_1407

 

Село Суповац

Пукла је цев у њиви, нужно је раскопавање у селу Суповац. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац.

Село Медошевац

Вода на улици, потребан је ископ на две локације у селу Медошевац: у улицама: Ивана Крстића Белог бр. 19 и Светозара Марковића бр. 8. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Медошевац.

Ново Село, улица Топличког партизанског одреда бр. 54 и 143

Вода на улици, потребан је ископ на два места у улици Топличког партизанског одреда, код бројева 54 и 143, у Новом Селу. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Новог Села (улица Топличког партизанског одреда).

Село Долац

Вода на улици, нужан је ископ у селу Долац, на две локације (на путу према гробљу и код пружног прелаза). Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Долац.

Село Паси Пољана

Вода на улици, потребан је ископ у улици Радивоја Кораћа бб и у Шумарској улици II прилаз. Уколико се због увећаног обима посла стигне за обављање радова на овој локацији, могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Паси Пољана.