КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S12 јануара, 20211min66

Улица Војводе Танкосића бр. 30

Вода на улици, нужан је ископ у улици Војводе Танкосића, код броја 30. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Војводе Танкосића, од улице Војводе Мишића до ул. Седмог јула (могућ је прекид за Дом здравља).

Улица Меше Селимовића, пут за Доње Власе

Вода на поршини, потребан је ископ у улици Меше Селимовића, на путу за село Доње Власе. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевањe до 15 сати у улици Меше Селимовића (прилаз I), на путу за Доње Власе.

Село Поповац, ул. Железничко насеље бр. 64

Вода на површини, нужан је ископ у улици Железничко насеље, код броја 64, у селу Поповац. Због радова на оспособљавању прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања у делу улице Железничко насеље (у непосредном окружењу око броја 64).

Насеље Доња Врежина, ул. Зорана Радосављевића Чупе бр.4

Квар је у шахти, потребно је раскопавање у ул. Зорана Радосављевића Чупе, код броја 4. Због радова на замени првог вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Зорана Радосављевића Чупе.

Насеље Доња Врежина, ул. Црвених јавора бр. 13/А

Не држи први вентил, потребна је интервенција у улици Црвених јавора, код броја 13/А, у насељу Доња Врежина. Због радова на оспособљавању прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Црвених јавора.

Насеље Виник-исток  

Ауто-цистерна за снабдевање становништва пијаћом водом биће присутна до 15 сати на простору: Виник-исток, Подвиник и на путу за село Каменица.