КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ  

EM18 децембра, 20201min144
18.12.2020.

Петак  18.12. 2020.

Насеље Чалије, улица Висибаба бб   

Настављају се радови на прикључној вези у улици Висибаба бб, у насељу Чалије. Због неодложне интервенције  могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу насеља Чалије, све улице од ул. Мирисних врба до ауто-пута (Висибаба, Ружа, Невена, Лала, Ђорђа Стаменковића, Вукашина Мрњавчевића, Боривоја Стевановића и друге).

Село Сечаница                     

Вода на улици, потребан је ископ на улазу у село Сечаница, прва улица десно. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Сечаница.

Улица Књажевачка, код бројева 23, 30, 93 

Вода пуни шахте у Књажевачкој улици, потребно је оспособљавање првих вентила код бројева 23, 30, 93. Због интервенције на прикључним везама биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати само на поменутим бројевима.

Улица Горњоматејевачка, код бројева 18 и 21   

Потребна је замена првих вентила и нужан је ископ у улици Горњоматејевачкој, код бројева 18 и 21. Због радова на поправци прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати, за мањи број домаћинстава у делу улице Горњоматејевачке, у непосредном окружењу места кварова.

Улица Иве Ћипика бр. 7

Потребна је замена првог вентила, сервисни вентил не држи у улици Иве Ћипика, код броја 7. Због интервенције на прикључној вези могућ је мањи прекид водоснабдевања у интервалу до 15 сати у улици Иве Ћипика.

Улица Мерошинска бр. 13 

Вода на површини, потребна је интервенција у улици Мерошинској, код броја 13. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати само на поменутој адреси.