КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ   

EM17 децембра, 20201min128
17.12.2020.

Четвртак  17.12. 2020.

Улица Стевана Немање  

Обављају се неодложни радови на мрежи у улици Стевана Немање. Због интервенције на водовоној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Стевана Немање, од Косанчићеве до Вардарске улице, затим на простору од Цара Уроша до Високог Стевана, у Обилићевом венцу, од“Макове пумпе“ до Високог Стевана и Краљевића Марка. Без воде су и корисници на деоници од улице Цара Уроша до Вардарске.

Угао улица Станка Власотинчанина и Марије Бурсаћ             

Вода избија на површину и одлази у сливник, нужан је ископ на углу улица Станка Власотинчанина и Марије Бурсаћ. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у две поменуте улице (Станка Власотинчанина и Марије Бурсаћ).

Улица Булевар 12. Фебруар 

Наставак интервенције од претходног дана у улици Булевар 12. Фебруар, код фирме“Грађевинар“. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Стеван Синђелић.

Улица Лоле Стојановића бр. 22    

Потребна је замена првог вентила и нужан је ископ у улици Лоле Стојановића, код броја 22. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Лоле Стојановића.

Улица Гостиварска бр. 15

Потребна је замена првог вентила, сервисни вентил се не види у Гостиварско улици, код броја 15. Због интервенције на прикључној вези могућ је мањи прекид водоснабдевања у интервалу до 15 сати у делу Гостиварске улице (у непосредном окружењу места квара).

Улица Радоша Јовановића Сеље бр. 44а 

Вода на површини, потребна је интервенција у улици Радоша Јовановића Сеље, код броја 44а. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати само на поменутој адреси.