КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ         

EM15 децембра, 20201min112
15. dec

Уторак  15.12. 2020.      

Насеље Чалије, улица Висибаба бб

Вода са улице долази у шахт, потребан је ручни ископ у улици Висибаба бб, у насељу Чалије. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Висибаба.

Улица Душана Поповића бр. 63                                  

Вода на површини, потребан је ископ у улици Душана Поповића, код броја 63. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Душана Поповића (домаћинства непосредно поред места квара).

Улица Слободана Пенезића Крцуна бр. 5-3        

Чује се шуштање у шахти, потребан је ископ у улици Слободана Пенезића Крцуна, код бројева 5-3. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Слободана Пенезића Крцуна (мањи број домаћинстава у непосредној околини места квара).

Улица 12. Фебруар, на две локације

Вода пуни шахте и потребна је замена првог вентила на две локације у улици 12. Фебруар, код броја 51 и поред фирме“Јужна Морава“ ДОО. Због интервенција на прикључним везама неће бити прекида у водоснабдевању осима за две поменуте адресе до 15 сати.

Село Вртиште, улица Нишка бр. 20 

Вода у дворишту странке, потребан је ископ у Нишкој улици бр. 20, у селу Вртиште. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Нишкој улици.