КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

EM1 децембра, 20201min116
01.12.2020.

Улица Кеј 29. децембар

Обављају се планирани радови на водоводној мрежи у улици Кеј 29. децембар. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Кеј 29. децембар и околним улицама (на простору насеља“Шећер мала“): Милентијева, Јеронимова, Светосавска, Мачванска, део Лоле Рибара и део Седмог јула.

Улица Кумановска, код броја 6

Наставак радова од претходног дана у Кумановској улици, код броја 6. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кумановској улици.

Насеље Мраморско брдо

Вода на улици, нужан је ископ на Мраморском брду, на путу ка Александрову (код табле). Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у насељу Мраморско брдо.

Село Поповац, ул. Милета Ђурђановића бр. 94

Вода на површини, сервисни вентил се не види, потребна је замена у улици Милета Ђурђановића бр. 94, у селу Поповац. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селима Поповац и Медошевац.

Општина Пантелеј, улица Курска, прилаз         

Вода на улици, потребан је ископ у улици Курској – прилаз. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Курској улици – прилаз.