КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

EM24 новембра, 20201min141

 

Уторак  24.11. 2020.

Улица Матејевачки пут

Oбављају се планирани радови на водоводној мрежи у улици Матејевачки пут. Због интервенције је обустављено водоснабдевање до 15 сати у делу улице Матејевачки пут, лева страна од Књажевачке до Сомборске улице(без воде улице: Синише Радића, Олге Илић, Доњоврежинска, Ардијска и још неке).

Улица Јована Апела

Настављају се радови на водоводној мрежи у улици Јована Апела (ранији назив Мокрањчева, 4 прилаз). Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама: Јована Апела, Светислава Ковачевића, Зорана Гуџића и Илије Аврамовића.

Село Хум

Вода на површини, нужан је ископ на две локације у селу Хум. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Победе и Данила Прице.

Насеље Паси Пољана, ул. Учитеља Спиридона бб       

Вода на улици, потребан је ископ у улици Учитеља Спиридона у насељу Паси Пољана. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Учитеља Спиридона.

Насеља Мрамор и Мраморско брдо

Вода на површини, потребан је ископ на две локације у насељима: Мрамор, према пијаци и Мраморско брдо, код фирме“Нијанса“. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу насеља Мрамор, према пијаци и у делу Мраморског брда, код поменуте трговине“Нијанса“.

Село Доња Студена

Вода на површини у селу Доња Студена, нужан је ископ на две локације. Због замене и поправке прикључне везе неће бити обуставе водоснабдевања до 15 сати, осим за две адресе где се изводе радови.

Улица Радивоја Кораћа бб 

Вода на површини, потребан је ископ у улици Радивоја Кораћа бб. Због радова на оспособљавању прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Радивоја Кораћа, у околини места квара.