КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ     

EM16 новембра, 20201min261
17_11

Понедељак  16.11. 2020.

Улица Горичка бр.69а

Вода на улици, настао је нови квар и потребан је ископ у Горичкој улици, код броја 69а. Због активности на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Горичкој.

Нишка Бања, улица Јована Поповића бр. 8

Вода цури на тротоару, нужан је ископ у улици Јована Поповића, код броја 8, у насељу Нишка Бања. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јована Поповића.

Улица Војводе Мишића бб

Наставак радова због новонасталог квара на водоводној мрежи AC 500, у улици Војводе Мишића бб, на рекреативном зиду близу моста. Због сложеног процеса поправке цевовода великог пречника неће бити прекида у водоснабдевању.

Насеље Ратко Јовић, улица Александра Стојановића бр.40

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у улици Александра Стојановића бр.40, у насељу Ратко Јовић. Због радова на поправци прикључне везе неће бити прекида у водоснабдевању (уколико деонични вентил није у функцији биће кратког прекида водоснабдевања до 15 сати у улици Александра Стојановића).

Село Церје

Припрема се ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом житеља села Церје. Цистерна ће боравити у поменутом селу од 10 до 14 сати.