КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Mirjana Radić2 новембра, 20201min382
vodovod02112020

Насеље Дуваниште, улица Ђердапска бр. 33  

Настављени су радови на водоводној мрежи од претходног дана у улици Ђердапској бр. 33, у насељу Дуваниште. Због сложеног квара на углу улица Ђердапске и Давида Пијаде део насеља Дуваниште према тржном центру Меркатор је имао проблем са водоснабдевањем. У току је интервенција на означеној локацији и могућ је прекид водоснабдевања до 17 сати у улицама: Насерова, 27. март, Патриса Лумумбе, део Византијског булевара, део Бранка Миљковића, део Ђердапске или уколико деонични вентили буду оспособљени биће у прекиду само део Ђердапске и улица Давида Пијаде. Ауто-цистерна за снабдевање корисника пијаћом водом дежураће поред школе Душко Радовић за време док се обављају радови.

Насеље Горњи Матејевац, ул. Гаврила Принципа бб

Вода на улици јачег интензитета, потребан је ископ у у улици Гаврила Принципа бб, у насељу Горњи Матејевац. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу насеља Горњи Матејевац, улица Гаврила Принципа и околне улице: Падинска, Карићева и део Матејевачког пута.

Село Јелашница, код споменика

Вода на улици тротоар-земља, потребан је ископ у селу Јелашница, код споменика. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села код споменика.

Село Јелашница, ул. Римски пут бр. 4

Квар на прикључној вези у дворишту странке, потребан је ископ у улици Римски пут бр. 4, у селу Јелашница. Због радова на замени целе везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати само у делу улице Римски пут.

Улица Војводе Мишића бб

Настављају се радови на оспособљавању магистралног цевовода услед недавне хаварије у улици Војводе Мишића, на рекреативном зиду (кеј близу Градске топлане). Због поправке водоводне мреже неће бити прекида у водоснабдевању.