КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ      

EM14 октобра, 20201min207
kvarovi_14_10

 

Село Горњи Матејевац, улица Виноградарска бр. 11

Вода улици, нужан је ископ у Виноградарској улици, код броја 11, у селу Горњи Матејевац. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Виноградарској и могућ прекид у околним улицама: Чонићево сокаче, Кнеза Павла, Чаренској, Таковској, Краља Милутина и Уметничкој.

Насеље Девети мај, ул. Зорана Циге Стојановића бр. 2  

Вода са улице одлази у шахту, потребан је ископ у улици Зорана Циге Стојановића бр. 2, у насељу Девети мај. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси.

Улица Јелене Главашки бр. 28  

Вода на површини, не држи први вентил и нужан је ископ у улици Јелене Главашки бр. 28. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси, евентуално мањи број домаћинстава у околини места квара.

Улица Мачванска бр. 28

Вода у шахти, потребан је ископ у улици Мачванској, код броја 28. Због интервенције на прикључној вези биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати само на поменутој адреси. Уколико не држи главни вентил биће мањег прекида поред Мачванске и у околним улицама: Милентијевој, Јеронимовој и делу Седмог јула.