КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Saša Spasić6 марта, 20202min693

Улица Рудничка бр. 16

Избија вода из ивичњака, потребно је раскопавање коловоз-асфалт у Рудничкој улици код бр.16. Због поправке квара на водоводној мрежи могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у Рудничкој улици са прилазима, и околним улицама: Гаврила Принципа, Бранка Радичевића, Чарнојевићевој.

Село Медошевац, ул. Жарка Радичевића бб

Вода на улици, неопходно је раскопавање у ул. Жарка Радичевића бб, у селу Медошевац. Због поправке квара на водоводној мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у селима Медошевац и Поповац.

Кнез Село

Вода на улици према старом резервоару и у дворишту странке у првој улици десно у Кнез Селу. Због радова на поправци водоводне мреже и прикључне везе могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у делу Кнез Села (на улазу у село).

Улица Мачванска бр. 28

Упао асфалт на тротоару, потребо је утврдити конкретно места квара пре ископа. Уколико се буду обављали радови биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Мачванској улици.

Улица Топонички пут

Избија вода у каналу на Топоничком путу, у близини бензинске пумпе“Тошић“. Пре ископа потребно је утврдити тачно место хаварије и уколико се обављају радови биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у моравским селима: Горња Топоница, Мезграја, Вртиште, Трупале, Чамурлија.

rudnicka_16

Улица Рудничка бр.16

Служба за односе са јавношћу

ЈКП“Наиссус“ Ниш