КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Mirjana Radić9 октобра, 20201min195
vodovod09102020

Насеље Брзи Брод, улица Каменичка бр. 22

Вода цури на хидранту, за санацију је потребан ископ коловоз-асфалт, у Каменичкој улици бр. 22, у насељу Брзи Брод. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Каменичкој (могућ прекид и у околним улицама: 9. септембар, Милоша Бајагића и део Павла Софрића).

Насеље Мраморско брдо  

Обављају се радови на превезивању прикључне везе испод резервоара и поправке водоводне мреже преко пута продајног објекта“Симпо“. Због обимних радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у насељу Мраморско брдо.

Улица Мачванска бр. 28

Наставак радова од претходног дана у Мачванској улици, код броја 28. Због интервенције на водоводној мрежи нема обуставе али уколико је неопходно, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Мачванској и околним улицама: Милентијевој, Јеронимовој, делу Седмог јула и делу Лоле Рибара.

Село Паси Пољана, улица Владислава Рибникара бб

Вода на површини, потребан је ископ у улици Владислава Рибникара, у селу Паси Пољана. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Владислава Рибникара.

Насеље Суви До, улица Данила Вучковића бр. 1

Вода на улици, нужан је ископ у улици Данила Вучковића бр. 1, у насељу Суви До. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Данила Вучковића.