КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Mirjana Radić27 августа, 20201min316
vodovod260812020

Улица Синђелићев трг и део улице Николе Пашића

Настављају се радови од јуче на водоводној мрежи на Синђелићевом тргу. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Синђелићев трг, од раскрснице са ул. Вожда Карађорђа до кружног тока са улицом Николе Пашића, и са друге стране у делу ул. Николе Пашића, од кружног тока до раскрснице са улицама Наде Томић и Косте Стаменковића.

Село Горњи Матејевац, улица Ливађанска бр. 4

Наставља се интервенција од претходног дана у улици Ливађанској br. 4, у селу Горњи Матејевац. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села (улица Ливађанска).

Улица Мокрањчева бр. 2а             

Вода на асфалту, потребан је ископ у Мокрањчевој улици, код броја 2а. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од Радничке улице до улице Станоја Главаша, и део Мокрањчеве.

Село Поповац, улица Милета Ђурђановића бр. 89

Квар на прикључној вези, где је већ вршена поправка. Због интервенције малим багером могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати за мањи број корисника у непосредном окружењу места квара.

Улица Хаџи-Проданова бр. 35

Наставак радова од претходног дана у улици Хаџи-Продановој, код броја 35. Ископана су два рова, извађена 6 ивичњака и пробијена линија ракетом, потребан је ископ малим багером. Због оспособљавања прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Хаџи-Продановој.

Кнез Село

Појавила се вода испред прикључне шахте у Кнез Селу, код“кланице“. Ров је откопан и припремљен. Због радова на оспособљавању прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу Кнез Села, за мањи број домаћинстава у окружењу места интервенције.