КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Mirjana Radić26 августа, 20201min225
vodovod260812020

Улица Синђелићев трг и део улице Николе Пашића

Oбављају се планирани радови на водоводној мрежи на Синђелићевом тргу. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од кружног тока са улицом Николе Пашића до раскрснице са улицама Наде Томић и Косте Стаменковића са једне стране и са друге улица Синђелићев трг, од раскрснице са ул. Вожда Карађорђа до кружног тока са улицом Николе Пашића.

Село Горњи Матејевац, улица Ливађанска бр. 4

Вода на улици, нужан је ископ у улици Ливађанској, у селу Горњи Матејевац. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села (улица Ливађанска).

Насеље Дуваниште, угао улица Јужноморавских бригада и Боре Вукмировића       

Вода на асфалту, потребан је ископ на углу улица Јужноморавских бригада и Боре Вукмировића. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу насеља Дуваниште, од улице Бранка Миљковића до улице Мајаковског.

Село Трупале, улица Нишавска бр. 25

Вода на површини, потребан је ископ у Нишавској улици, код броја 25, у селу Трупале. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу села (Нишавска и околне улице).

Улица Хаџи-Проданова бр. 35

Наставак радова од претходног дана у улици Хаџи-Продановој, код броја 35. Због оспособљавања прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Хаџи-Продановој.

Села Рујник и Бреница

Припрема се ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом житеља села Рујник и Бреница. Цистерна ће боравити у селу Рујник у времену од 10 до 12 сати, затим у селу Бреница од 12 до 14 сати.