КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S25 августа, 20201min219
Улица Хаџи-Проданова бр. 35

Улица Хаџи-Проданова бр. 35

Вода у шахти, потребан је ископ у улици Хаџи-Продановој, код броја 35. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Хаџи-Продановој.

Улица Димитрија Туцовића бб

Вода на тротоару и отиче у сливник, нужан је ископ у улици Димитрија Туцовића бб, код железничке станице. Збок поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања код мањег броја корисника у непосредном окружењу места квара.

Угао улица Алексе Ненадовића и Димитрија Туцовића     

Вода на површини, потребан је ископ на углу улица Алексе Ненадовића и Димитрија Туцовића. Због радова на поправци деоничног шибера неће бити обустављања водоснабдевања.

Село Поповац, ул. Милета Ђурђановића бр. 1

Вода на површини, потребан је ископ у улици Милета Ђурђановића бр. 1, у селу Поповац. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања у делу улице, код мањег броја домаћинстава у непосредној близини места ископа.

Улица Криви вир бр. 1-3-5

Вода на површини, потребан је ископ у улици Криви вир, код бројева 1-3-5. Уколико се буду обављали радови биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Криви вир, могућ је прекид и у околним улицама Бранка Крсмановића, Народних хероја и делу Париске комуне.