КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ 04.08. 2020.

EM4 августа, 20201min329
prekidi_kvarovi_0408

Улица Рентгенова бр. 1

Настављају се радови од претходног дана у улици Рентгеновој бр. 1. Због интервенције на поправци водоводне мреже, један сат биће у прекиду водоснабдевање у целој улици (од Булевара др Зорана Ђинђића до ул. Драгише Цветковића) као и на самој адреси стамбене зграде Рентгенова бр. 1 биће обустављено водоснабдевање до 15 сати.

Село Суповац

Квар на потису, нужан је ископ у селу Суповац, изнад резервоара. Због радова на поправци водовдне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац.

Село Јелашница, улица Краља Милана бб

Вода на улици, потребан је ископ у улици Краља Милана бб, у селу Јелашница. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Краља Милана.

Улица Алексе Ненадовића бр. 45

Квар на прикључној вези, потребан је ископ за проналазак сервисног вентила у улици Алексе Ненадовића, код бр. 45. Због интервенције у прекиду је водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси (Алексе Ненадовића бр. 45).

Село Рујник

Припрема се ауто-цистерна за снабдевање житеља села Рујник пијаћом водом. Цистерна ће боравити у поменутом селу у времену од 14 до 18 сати.