КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ  23.07. 2020.   

EM23 јула, 20201min330
prekidi_kvarovi_2307

Село Хум

Наставак радова од претходног дана у селу Хум, у улицама Браће Јанковић и Данила Прице. Због радова на поправци водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у селу Хум.

Бубањ село, улица Првомајска бб

Вода на почетку улице, потребан је ископ у Првомајској улици бб, у Бубањ селу. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Бубањ села (Првомајска улица).

Село Доње Међурово, ул. Ћирила и Методија бр. 3

Вода на површини, нужан је ископ у улици Ћирила и Методија, код бр. 3 у селу Доње Међурово. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Ћирила и Методија.

Улица Васе Пелагића бр. 3

Вода на улици, потребан је ископ  у улици Васе Пелагића, код броја 3. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од Књажевачке улице до реке Нишаве.

Улица Војводе Мишића бр. 54

Вода цури у земљаном делу испод живе ограде, потребан је ископ у улици Војводе Мишића, код бр. 54. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу улице Војводе Мишића, од ул. Војводе Танкосића до Булевара Немањића.

Улица Игманска бб

Обављају се од јуче најављени радови на водоводној мрежи у Игманској улици. Због интервенције  у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у вишим деловима Игманске улице, и околним улицама: Трстеничкој, Црвена звезда и Трајка Јовановића.