КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ  21.07. 2020.

EM21 јула, 20201min341
prekidi_kvarovi_2107

Горњи Матејевац, на две локацијe

Вода на улици, неопходан је ископ на две локације у селу Горњи Матејевац, у улицама Ливађанској бр. 38 и Краља Милутина бр. 8. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Горњи Матејевац.

Село Поповац, улица Милета Ђурђановића бр. 92

Вода на улици, потребан је ископ у улици Милета Ђурђановића бр. 92, у селу Поповац. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Милета Ђурђановића (неколико домаћинстава поред броја 92). За време док трају радови биће забрањен саобраћај у делу улице где се врши интервенција.

Мраморско брдо, на више локација

Вода на површини, обавезан је ископ на две локације на Мраморском брду, на путу за Александрово (код бензинске пумпе) и код тржног објекта“Симпо“. Због радова на поправци прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на Мраморском брду.

Насеље Никола Тесла, ул. Булевар Св. Цара Константина бб

Вода цури испод старог моста на неприступачном месту у улици Булевар Св. Цара Константина бб, у насељу Никола Тесла. Због интервенције на мрежи AC 100 биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Булевар Св. Цара Константина(десетак домаћинстава).