КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ 20.07. 2020.

EM20 јула, 20201min387

Село Горњи Матејевац, улица Ливађанска код бр. 4 и 8

Вода на улици, неопходан је ископ на две локација у Ливађанској улици у Горњем Матејевцу, испред бројева 4 и 8. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Ливађанској улици, због вентила је могућ прекид у целом селу Горњи Матејевац.

Насеље Доња Врежина, улица Зајечарска бр. 22

Вода на улици, потребан је ископ коловоз-земља у Зајечарској улици, испред броја 22 у насељу Доња Врежина. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу насеља, од бензинске пумпе до Скопске улице (Бохињска улица, Милеве Марић Ајнштајн, Скопска, Зајечарска, део Просветне, могућ прекид и у још неким улицама).

Улица Пушкинова, код бројева 15 и 39

Вода на површини, обавезан је ископ на две локације у Пушкиновој улици, испред бројева 15 и 39. Због радова на поправци прикључних веза биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати у Пушкиновој улици.

Село Трупале, улица Нишка бр. 7

Вода избија у дворишту корисника, потребан је ископ у Нишкој улици бр. 7, у селу Трупале. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Трупале (Нишка улица).