КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ  16.07. 2020.

EM16 јула, 20201min296
prekidi_kvarovi_1707

 Угао улица Топличине и Југовићеве

Вода на улици, нужно је раскопавање на две локације у Топличиној улици, испред броја 2 и на раскрсници са Југовићевом улицом. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Топличиној улици и на простору од Трга Краља Александра до Обилићевог венца. За време док траје интервенција Топличина улица ће бити затворена за саобраћај.

Село Горњи Матејевац

Вода на површини, потребне су интервенције на више локација у Горњем Матејевцу, у Синђелићевој улици, код бр. 20, Гаврила Принципа и Ливађанској. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Горњем Матејевцу.

Село Трупале, ул. Поповачка бр.11

Вода на улици, потребан је ископ у Поповачкој улици, код бр. 11, у селу Трупале. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Трупале.

Село Поповац, ул. Милета Ђурђановића бр.81

Вода на улици, нужан је ископ у улици Милета Ђурђановића, испред бр. 81, у селу Поповац. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Поповац. За време док траје интервенција, улица Милета Ђурђановића ће бити затворена за саобраћај.