КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ  15.07. 2020.

EM15 јула, 20201min329
prekidi_kvarovi_1507-1

Улица Дурмиторска, I прилаз

Вода на улици, нужно је раскопавање у Дурмиторској улици, I прилаз, код хотела“Tami Residence“. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у хотелу и улицама изнад које припадају III висинској зони.

Улица Прешернова бр. 9

Вода на асфалту, потребно је раскопавање у Прешерновој улици код бр. 9, сокак. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Прешерновој улици.

Улица Фрушкогорска бр. 15

Вода на површини, због угрожавања објекта корисника затворена је вода на почетку улице у 20 сати. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Фрушкогорској улици.

Угао улица Сремске и Драгише Цветковића

Вода на улици, нужан је ископ на углу улица Сремске и Драгише Цветковића. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Сремској улици, од ул. Драгише Цветковића до Булевара Др Зорана Ђинђића.

Улица Гоце Делчева

У току су планирани радови на водоводној мрежи у улици Гоце Делчева, који су најављени претходног дана. Због интервенције на превезивању мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у улици Гоце Делчева.