КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ Четвртак  09.07. 2020.       

EM9 јула, 20201min306
prekidi_kvarovi_0907

Улица Шуматовачка бр. 15

Вода на улици, нужно је раскопавање у Шуматовачкој улици код броја 15. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Шуматовачкој и Јелене Димитријевић.

Угао улица Хаџи Проданове и Милана Благојевића

Цури шибер на улици, потребан је ископ на углу улица Хаџи Проданове и Милана Благојевића. Због интервенције на водоводној мрежи могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у поменутим улицама:Хаџи Продановој и Милана Благојевића.

Село Суповац

Вода на површини, потребно је раскопавање у селу Суповац, код моста. Због интервенције на водоводној мрежи биће  у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац.

Горња Врежина, Викенд насеље

Вода на улици, нужан је ископ у Викенд насељу, у Горњој Врежини. Због радова на поправци водоводне мреже на пар локација, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за житеље Викенд насеља.

Улица Виничка бр. 17

Вода цури јер не држи први вентил у Виничкој улици код броја 17. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреаси и евентуални прекид у делу улице Виничке.

Село Поповац, улица Милета Ђурђановића бр. 1

Вода у дворишту странке, поред ограде, потребно је раскопавање у улици Милета Ђурђановића бр.1, у селу Поповац. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања на поменутој адреси и у делу улице Милета Ђурђановића.