КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ      

EM18 јуна, 20201min310
prekidi_kvarovi_1806

Улица Насерова бр. 11

Због обилног цурења вода је затворена јутрос у 6 сати на углу Византијског булевара и Насерове, и на углу Насерове и Патриса Лумумбе. Због сложене интервенције на водоводној мрежи у прекиду је снабдевање водом до 15 сати у Насеровој улици.

Село Трупале, Улица Цара Лазара бр.6

Вода на површини, потребан је ископ малим багером у Улици Цара Лазара бр. 6, у селу Трупале. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати за житеље села Трупале.

Село Јелашница, ул. Српских просветитеља бр.29

Вода на улици, потребан је ископ у улици Српских просветитеља бр.29, у селу Јелашница. Уколико временски услови дозволе извођење радова, могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу села Јелашница (ул. Српских просветитеља).

Село Сечаница

Вода на улици, потребан је ископ у првој улици лево, код аутобуске станице у селу Сечаница. Уколико се буде радило због сталне кише биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Сечаница.

Село Горњи Матејевац, улица Карађорђева бб

Вода на улици, потребан је ископ у Карађорђевој улици бб, у Горњем Матејевцу. Због интервенције на приључној вези неће бити прекида у водоснабдевању.