КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

EM10 јуна, 20201min336
prekidi_kvarovi_1006

Улица Симе Матавуља бр. 10

Вода на површини, потребан је ископ у улици Симе Матавуља, код броја 10. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у улици Симе Матавуља (могућ је прекид и у околним улицама: Кменички вис, Даничићева, Аце Стојановића).

Горњи Матејевац, угао улица Обилићеве и Савске

Вода на улици, нужан је ископ на углу улица Обилићеве и Савске, у Горњем Матејевцу. Претходног дана су били одложени радови на поправци водоводне мреже. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Горњи Матејевац (Обилићева, Савска и околне улице).

Топонички пут

Вода на површини, потребан је ископ на Топоничком путу, код силоса. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати за кориснике у делу Топоничког пута, од скретања за хотел“Наис“ до села Горња Топоница. Село и специјална болница имаће уредно снабдевање водом.

Село Рујник

По налогу надлежног штаба за ванредне ситуације биће отпремљена ауто-цистерна за снабдевање села Рујник  пијаћом водом. Цистерна ће боравити у поменутом селу, у времену од 10 до 14 сати.