КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ  

EM8 јуна, 20201min318
prekidi_kvarovi_0806

Село Хум

Вода на површини, потребан је ископ у селу Хум, на две локације: у улици Победе бр. 50 и у улици Браће Јанковића бр. 6. Због радова на водоводној мрежи биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у селу Хум.

Угао улица Јована Бабунског и Кумановске

Вода на улици, нужан је ископ на углу улица Јована Бабунског и Кумановске. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама: Јована Бабунског, Кумановској, Врбаској, Бранка Радичевића поред Градске општине Палилула и део Војводе Гојка.

Село Чокот, угао улица Моравске и Мраморске

Вода избија из уличне шахте на углу улица Моравске и Мраморске у селу Чокот. Због интервенције на прикључној вези могућ је прекид водоснабдевња до 15 сати у селу Чокот.

Нишка Бања, ул. Трг републике бр. 5

Наставак радова од петка у улици Трг републике бр. 5 у Нишкој Бањи. Због интервенције на водовдној мрежи биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати за неколико домаћинстава у делу улице.

Села Рујник и Лесковик

По налогу надлежног штаба за ванредне ситуације биће отпремљена ауто-цистерна за снабдевање села Рујник и Лесковик  пијаћом водом. Обилазак поменутих села цистерна ће обављати у времену од 10 до 14 сати.