КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S12 марта, 20201min468
grb-234x300

 Улица Димитрија Големовића бр.4

Вода на улици, потребно је раскопавање у ул. Димитрија Големовића бр. 4 у Доњој Врежини. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид у снабдевању водом до 15 сати у ул. Димитрија Големовића и околним улицама.

Нишка Бања, улица Трг Републике

Квар на потисном воду, пумпе су искључене претходне вечери. Обавља се ископ у улици Трг Републике у Нишкој Бањи. Због радова на поправци водоводне мреже у прекиду је снабдевање водом у ул . Трг Републике и улицама изнад цркве у Нишкој Бањи.

Село Белотинац, на две локације

Вода на улици на две локације, квар на мрежи у ул. Вука Караџића и Квар на деоничном затварачу у ул. Краља Александра. Због радова на поправци водоводне мреже и прикључне везе биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати за кориснике у селу Белотинац.

Улица Војводе Мишића

Квар на сервисном вентилу у ул. Војводе Мишића, у ватрогасном дому. Због радова на поправци прикључне везе могућ је мањи прекид у снабдевању водом за кориснике у делу улице Војводе Мишића (ватрогасни дом).

Село Велепоље

Вода на површини, неопходна је замена деоничног затварача у селу Велепоље. Због поправке квара на прикључној вези могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у селу Велепоље.

Села Рујник и Лесковик

По налогу надлежног штаба за ванредне ситуације, отпремљена је ауто-цистерна за снабдевање села Рујник и Лесковик пијаћом водом. Наменско возило ће да дежура до 16 сати, уз услов да остане и дуже како би мештани ова два села обезбедили потребне количине воде.