КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S20 маја, 20201min535
Улица Бранка Крсмановића

Улица Бранка Крсмановића бр. 18 – прилаз

Вода на улици, нужно је раскопавање у улици Бранка Крсмановића бр. 18 – прилаз. Због радова на поправци водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у делу улице Бранка Крсмановића, прилаз са 4-5 стамбених објеката.

Улица Студеничка

Због неодложних радова на водоводној мрежи биће у прекиду снабдевање водом у Студеничкој улици. Због интервенције у прекиду биће део улице (од ул. Кнеза Михајла Обреновића до Књажевачке улице). Интервенција ће трајати до 15 сати.

Село Горња Топоница

Вода на улици, потребно је раскопавање на улазу у село Горња Топоница, код табле“Холивуд“. Обављају се и радови од претходног дана на Топоничком путу према хотелу“Nais“. Због интервенција на две локације биће у прекиду водоснабдевање у селу Горња Топоница (специјална болница остаје снабдевена), и у неким моравским селима (Мезграја, Вртиште, Трупале, Чамурлија) је могућ слабији притисак у цевима. Окончање радова и враћање у редован систем водоснабдевања се предвиђа до 15 сати.

Село Јелашница, улице Косовских јунака и Ђорђа Котака

Вода на улици, потребан је ископ у улицама Косовских јунака и Ђорђа Котака у селу Јелашница. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у делу села Јелашница (улице Косовских јунака и Ђорђа Котака).

Села Кнежица и Ћурлина

Вода на површини, нужан је ископ у селу Кнежица. Због интервенције на водоводној мрежи у прекиду је снабдевање водом до 15 сати у селу Кнежица, а могућ је прекид водоснабдевања и у селу Ћурлина у истом временском периоду.