КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S15 маја, 20201min364
Улица Ђорђа Јовановића бр. 8

Улица Ђорђа Јовановића бр. 8

Вода на улици, потребно је раскопавање у улици Ђорђа Јовановића, код бр. 8. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Ђорђа Јовановића и околним улицама: Јустина Поповића, Савској, Ибарској и Иванковачкој.

Село Трупале, ул. Цара Лазара бр. 29

Вода на површини, нужно је раскопавање малим багером у ул. Цара Лазара, код бр. 29. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у делу села Трупале (ул. Цара Лазара и околне улице).

Село Мрамор, Батушиначки пут бб

Вода на улици, потребно је раскопавање на Батушиначком путу бб, према Мрамору. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу села Мрамор, дели Мраморског брда и Батушиначком путу.

Улица Сокобањска бр. 17

Вода цури и одлази у шахт, потребан је ископ у Сокобањској улици, код бр. 17. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања у Сокобањској улици.

Улица Златиборска бр. 26

Обављају се радови на оспособљавању сервисног вентила ради замене првог вентила у Златиборској улици, код бр. 26. Због интервенције на прикључној вези могућ је прекид у делу улице, близу места квара (дестак домаћинстава).