КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S14 маја, 20201min403

Горњи Матејевац, улица Просветина бр. 42

Вода отиче у двориште странке, потребан је ископ у улици Просветиној, код броја 42, у насељу Горњи Матејевац. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Горњег Матејевца (Просветина и околне улице).

Улица Милана Топлице бр. 58

Вода која цури одлази у канализацију, потребан је ископ у улици Милана Топлице на два места. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати у улици Милана Топлице.

Улица Цетињска

Обављају се најављени радови на водоводној мрежи у Цетињској улици (на Булевару 12. фебруар), тако да је до 15 сати обустављено снабдевање водом.

Ново Село, ул. Јастребачких партизана бр. 44

Вода на улици, потребан је ископ у ул. Јастребачких партизана, код бр. 44. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања у делу улице Јастребачких партизана, поред места хаварије (десетак домаћинстава).

Улица Ражањска бр. 2

Вода са улице пуни шахту, нужно је расопавање у Ражањској улици, код броја 2. Због интервенције на прикључној вези могућ је прекид у делу улице, близу места квара (дестак домаћинстава).

Улица Топонички пут бб

Вода на улици, потребан је ископ малим багером на Топоничком путу иза млекаре“Мilk House“, 200 метара десно. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања у делу улице Топонички пут (на поменутој адреси).

Села Рујник и Лесковик

По налогу надлежног штаба за ванредне ситуације биће отпремљена ауто-цистерна за снабдевање села Рујник и Лесковик пијаћом водом. У селу Лесковик цистерна ће дежурати у времену од 10 до 11 сати, а у селу Рујник од 11 до 12:30 сати.