КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S12 маја, 20201min568
Горња Топоница

Горња Топоница

Квар на водоводној мрежи, нужан је ископ у насељу Горња Топоница . Због хаварије вода је затворена претходне вечери и биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Горње Топонице и делу села Мезграја (према Горњој Топоници), до завршетка интервенције. Специјална болница нема прекид у снабдевању водом.

Село Суповац

Вода на улици, потребан је ископ у селу Суповац. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац.

Улица Димитрија Туцовића бр. 94 – 96

Вода на површини, потребан је ископ у улици Димитрија Туцовића, код бројева 94 – 96. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати у делу улице Димитрија Туцовића, од кружног тока на Леденој стени до кружног тока код КП-дома (десна страна и насеље Милка Протић биће без воде).

Улица 7. Јули бб, на улици

Цурење из рупе на асфалту, поред моста где пролази мрежа LC 80. Због интервенције на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице 7. Јули, од улице Орловића Павла до Градске чесме“Лавови“(прекид водоснабдевања и у Градској кући).