КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S11 марта, 20201min565
Угао улица Војводе Танкосића и Ћирила и Методија

Угао улица Војводе Танкосића и Ћирила и Методија

Обављају се радови на превезивању водоводне мреже DCI 200 на PDN 160 на углу улица Војводе Танкосића и Ћирила и Методија. Због интервенције могућ је мањи прекид у снабдевању водом до 15 сати у делу улице Војводе Танкосића, конкретно од ул. Тодора Миловановића до улице Седмог јула (Дом здравља преспајањем друге везе неће имати прекид у водоснабдевању).

Улица Александра Медведева, код Електронског факултета

Обављају се радови на превезивању старе на новоизграђену водоводну мрежу у улици Александра Медведева код Електронског факултета. Екипа ЈКП Наиссус ће у договору са корисницима студентске кухиње на кратко прекинути водоснабдевање до 15 сати. Без воде биће биће и Електронски факултет и Студентски дом. Након интервенције предвиђа се нормализација водоснабдевања.

Улица Топонички пут бб

Вода на улици, нужан је ископ у улици Топонички пут, 50 метара од силоса. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду снабдевање водом до 15 сати за кориснике од села Вртиште до села Горња Топоница.

Улица Булевар Немањића бр. 102

Квар на првом вентилу у ул. Булевар Немањића код броја 102. Због радова на поправци прикључне везе могућ је мањи прекид у снабдевању водом за кориснике на поменутој адреси.

Улица Чамурлијски пут бб

Вода на површини, неопходно је раскопавање у делу улице Чамурлијски пут. Због поправке квара на прикључној вези могућ је мањи прекид у водоснабдевању до 15 сати на Чамурлијском путу и селу Чамурлија.

Нишка Бања, ул. Школске чесме бр. 26

Вода на површини, потребно је раскопавање у ул. Школске чесме бр. 26 у Нишкој Бањи. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Школске чесме.