КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

M S24 априла, 20201min508
Улица Ламартинова бр.26

Улица Ламартинова бр. 26

Вода је у шахти јер је пуко први вентил, потребно је раскопавање у Ламартиновој улици бр. 26, на Трошарини. Због поправке труле прикључне везе биће у прекиду до 15 сати снабдевање водом од трошаринске пијаце до улице Мајаковског (ул. Ламартинова, Нобелова, Достојевског, Роберта Коха, Др Миленка Хаџића, Леонарда Да Винчија, и део улице Мајаковског).

Горња Врежина, викенд насеље Градац

Вода на улици (коловоз-земља), нужан је ископ у викенд насељу Градац, у Горњој Врежини. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у викенд насељу Градац (10-так објеката).

Улица Димитрија Туцовића бр. 126,

Вода на површини, потребан је ископ у ул. Димитрија Туцовића бр. 126, испред другог кружног тока. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду снабдевање водом у делу улице Димитрија Туцовића, код броја 126 (20-так домаћинстава).

Село Хум

Вода на улици, нужан је ископ у улици Браће Јанковића бр. 33, у селу Хум. Због радова на водоводној мрежи и поправке прикључних веза на две локације, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Хум.