ЗБОГ РАДОВА НА ПОПРАВЦИ КВАРА У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША У ПРЕКИДУ ЈЕ ВОДОСНАБДЕВАЊЕ НА ПРОСТОРУ II, III И IV ВИСИНСКЕ ЗОНЕ

EM25 децембра, 20201min96
kvar_25.12.2020

 

Кренуло се са радовима на неприступачној локацији у улици Станоја Главаша, код броја 70. Због поправке сложеног квара на водоводној мрежи AC DN 300 обустављено је водоснабдевање до 18 сати на простору друге, треће и четврте висинске зоне. Без воде је део града од улице Бабичког одреда, затим део Мокрањчеве, Браће Игњатовић, део Његошеве, Кованлучка, Васе Чарапића, Дурмиторска, Бубањ, Паси Пољана, пут за Доње Власе и друге улице, све до Миновог насеља(и њега обухвата). Две ауто-цистерне за снабдевање пијаћом водом ће да круже на поменутим локацијама.

Село Доње Међурово, улица Моравска бб

Вода на улици, нужан је ископ у Моравској улици бб, у селу Доње Међурово. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Доње Међурово.

Ново Село, улица Радивоја Динуловића бр. 18

Вода на улици, потребан је ископ у улици Радивоја Динуловића, код броја 18, у Новом Селу. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Радивоја Динуловића.