Започети радови на завршетку Булевара цара Константина

MM28 јула, 20211min176
1
2
3
4
5
6
7
8

Започети су радови на завршетку Булевара цара Константина које је обишла градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима и председницима градских општина Медијане и Нишке Бање.

Уз помоћ државе и ЈП „Путеви Србије“, после договора са председником Александром Вучићем, изградњом секундарне саобраћајнице, тротоара и бициклистичке стазе повезујемо две важне општине, рекла је градоначелница Ниша.

Државним парама радимо реконструкцију деонице од Доње Врежине до Малчанске петље, сада су отворени радови на Булевару цара Константина, а за дан-два почиње и реконструкција Кованлучке улице, подсетила је она.

Према њеним речима, из сопствених средстава почели смо рехабилитацију улице Чарнојевића. Раданска улица на Пантелеју и улица Саве Ковачевића на Црвеном крсту се приводе крају, а улица Светолика Ранковића на Палилули је завршена.

Започете радове на завршетку Булевара цара Константина обишли су градски већник Ненад Станковић, председник градске општине Медијана Небојша Коцић, председник градске општине Нишка Бања Душан Живковић, представници Завода за урбанизам и Дирекције за изградњу града.