ДО САДА 1 500 000,00 ДИНАРА ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ ПОРОДИЦЕ ОД НИШКИХ ГРАЂЕВИНСКИХ ФИРМИ

Mirjana Radić14 априла, 20201min618
grb

Компанија Петровић градња из Ниша одазвала се позиву Града Ниша, Канцеларије за локални економски развој и пројекте и донирала милион динара помоћи за најугроженије Нишлије. Поред ове, у помоћ су притекле и друге грађевинске фирме са још 500 000 динара.

Са овом, као и донацијама које су уплатиле друге компаније у претходним данима, укупно је прикупљено до сада више од  2 ,5 милиона динара помоћи.

Компанија Петровић градња, као и друге грађевинске фирме које послују у Нишу, показале су висок степен друштвене одговорности и притекле у помоћ својим најугроженијим суграђанима у тренутку када им је помоћ најпотребнија. Град Ниш, Канцеларија за локални економски развој и пројекте на овој помоћи најискреније се захваљује: „Свима онима који су нашли начина да у овим тешким приликама помогну, велико хвала. Ценимо оно што чините за овај град и грађане Ниша“.

За све уплате донација Град Ниш отворио је наменски рачун 840-744141843-14 (текући добровољни трансфери од физичких и правних лица у корист нивоа града), са позивом на број по моделу 97 87-521. Све компаније, као и физичка лица која желе да се прикључе акцији, новчаном или донацијом у роби, могу се обратити на маил kler@gu.ni.rs. Канцеларија за локални економски развој и пројекте, редовно ће вас информисати о износу прикупљених средстава. Хвала свима.