ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ О ВОДОСНАБДЕВАЊУ 17.07. 2020.

EM17 јула, 20201min332
prekidi_kvarovi_1707-1

Угао улица Топличине и Југовићеве

Наставак интервенције од претходног дана у Топличиној улици, на раскрсници са Југовићевом улицом. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Топличиној улици и на простору од Трга Краља Александра до Обилићевог венца. За време док траје интервенција Топличина улица ће бити затворена за саобраћај.

Село Хум

Више интервенција у селу Хум, у Побединој улици и улици Данила Прице. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у I интерној зони села Хум.

Насеље Мраморско брдо

Вода на улици, потребан је ископ на Мраморском брду, код објекта“Крајина вино“. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати на Мраморском брду .

Село Доње Међурово, ул. Ћирила и Методија бр. 3

Вода на улици, нужан је ископ у улици Ћирила и Методија бр. 3, у селу Доње Међурово. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Доње Међурово.

Улица Змаја од Ноћаја бр. 20

Вода на површини, потребан је ископ у улици Змаја од Ноћаја, код броја 20. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Змаја од Ноћаја, на простору од Дурмиторске улице до Требињске.