У Стартап центру у Нишу ће данас, 31. октобра 2019. године у 11 часова, бити одржана радионица за презентацију јавног позива за Програм раног развоја и Програм сарадње науке и привреде 

KS31 октобра, 20191min0

Event Details

  • Date:

У Стартап центру у Нишу ће данас, 31. октобра 2019. године у 11 часова, бити одржана радионица за презентацију јавног позива за Програм раног развоја и Програм сарадње науке и привреде , који је 10. октобра објавио Фонд за иновациону делатност (http://www.inovacionifond.rs/info/bespovratna-sredstva-za-inovativna-resenja)  .

Радионица се  организује за све  заинтересоване из приватног сектора  (није намењено предузетницима) и научно-истраживачких организација за програм  који је намењен    микро и малим предузећима, која послују не дуже од пет година, а која развијају технолошку иновацију за којом постоји потреба на тржишту.    По први пут од овог јавног позива, пријаву могу да поднесу и тимови, који ће бити у обавези да региструју предузеће тек у случају да њихов пројекат буде одобрен за финансирање.

Кроз Програм сарадње науке и привреде додељује се финансијска подршка, а корисници су конзорцијуми сачињени од најмање једног приватног микро, малог или средњег предузећа основаног у Србији и једне јавне акредитоване научно-истраживачке организације.

Јавни позив за Програм раног развоја и Програм сарадње науке и привреде је отворен до 31. децембра 2019. године до 15 часова а  пријаве иновативних пројеката подносе се путем портала Фонда за иновациону делатност.

Позивамо вас да присуствујете презентацији Програм раног развоја и Програм сарадње науке и привреде   коју ће тим Фонда за иновациону делатност одржати       31.октобра у  11  часова у Стартап центру (на Електронском факултету, Александра Медведева 14).

 


Event Details

  • Date: