билатерална тест

АУСТРИЈА

БУГАРСКА

ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ГРЧКА
ДАНСКА ЕГИПАТ
ИЗРАЕЛ ИНДИЈА
ИРСКА ИТАЛИЈА
ЈАПАН КАНАДА
КИНА МАЂАРСКА
НЕМАЧКА НОРВЕШКА
ПОРТУГАЛИЈА РУМУНИЈА
РУСИЈА САД
СЛОВАЧКА СЛОВЕНИЈА
ТУРСКА ФРАНЦУСКА
ФИНСКА ХОЛАНДИЈА
ШВАЈЦАРСКА ШВЕДСКА
ШПАНИЈА

 

 


7777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777

 

 

АУСТРИЈА ЈАПАН СЛОВАЧКА
БУГАРСКА БУГАРСКА СЛОВЕНИЈА
ВЕЛИКА БРИТАНИЈА КИНА ТУРСКА
ГРЧКА МАЂАРСКА ФРАНЦУСКА
ДАНСКА НЕМАЧКА ФИНСКА
ЕГИПАТ НОРВЕШКА ХОЛАНДИЈА
ИЗРАЕЛ ПОРТУГАЛИЈА ШВАЈЦАРСКА
ИНДИЈА РУМУНИЈА ШВЕДСКА

 

 

 

Аустрија Јапан Словачка
Бугарска Бугарска Словенија
Велика Британија Кина Турска
Грчка Мађарска Француска
Данска Немачка Финска
Египат Норвешка Холандија
Израел Португалија Швајцарска
Индија Румунија Шведска