САОПШТЕЊЕ О ОДЛАГАЊУ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА

Grb-Grada-Nisa

На данашњем састанку шефова одборничних група, консензусом је, на предлог свих, договорено да сутрашња седница Скупштине Града буде одложена из разлога непостојања могућности за телевизијски пренос седнице, а на основу обавештења Секретаријата за културу и информисање.

С обзиром да је у току поступак за расписивање треће јавне набавке, чији се исход очекује до краја идуће недеље, постигнут је договор да одмах након окончања поступка, буде заказан нови термин седнице, о чему ћете бити благовремено обавештени.

Председник Скупштине и сви шефови одборничких група су заузели становиште да треба испоштовати законску процедуру за спровођење јавне набавке о услугама директног телевизијског преноса седница Скупштине, као и да треба наставити са демократском праксом преноса седница, иако то није законска обавеза.

ОДСЕК ЗА ПОСЛОВЕ ПРЕДСЕДНИКА СКУПШТИНЕ ГРАДА

Print this pageEmail to someoneShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Google+0Share on LinkedIn0share on Tumblr

Можда Вас занима и следеће...