KOMPLETI KARATA ZA FILMSKE SUSRETE NAJUSPEŠNIJIM MLADIMA IZ NIŠA

image_pdfimage_print

Članovi Gradskog veća Jelena Mitrovski, Branislav Kačar i Bojan Krstić podelili su danas u Gradskoj kući komplete karata za Festival glumačkih ostvarenja – Filmski susreti najuspešnijim učenicima, studentima i sportistima koji su osvojili jedno od prva tri mesta na međunarodnim takmičenjima, kao i pobednicima takmičenja Srbija u ritmu Evrope, i članovima Akademskog pozorišta SKC-a.

„Ova praksa je uvedena prošle godine jer i na ovaj način Grad Niš želi da ukaže poštovanje, čast i priznanje mladima-deci i mladim ljudima koji su dostojno reprezentovali svoje škole, fakultete, klubove, roditelje, sebe i svoj grad-grad Niš. Na ovaj način još jednom skrećemo pažnju, ovim skromnim darom, da je naša obaveza da u svakom pogledu vodimo računa o onima koji su budući pokretači i nosioci razvoja ovog dela Srbije, a to ste vi, ne samo kroz stvaranje uslova de se u Nišu nesmetano razvijate i unapređujete svoja znanja i veštine“, rekla je Jelena Mitrovski.

Član veća zadužen za obrazovanje Bojan Krstić poručio je: “vi ste svojim ponašanjem, uloženim trudom i energijom, uspesima koje postižete, i nagradama, zaslužili da vam se i na ovaj način zahvalimo. Želim vam puno uspeha u daljem radu. Ne sumnjam da ćete i dalje biti vredni i marljivi i unapređivati i nadograđivati talenat koji imate“.

Možda Vas zanima i sledeće...